--> Компанія з Луцька презентувала нові продукти на міжнародній виставці. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Компанія з Луцька презентувала нові продукти на міжнародній виставці. ФОТО. ВІДЕО

0
-4
Компанія з Луцька презентувала нові продукти на міжнародній виставці. ФОТО. ВІДЕО
Компанія «Модерн-Експо» вшосте взяла участь у міжнародній виставці «EuroShop 2020».

Про це йдеться на офіційній сторінці компанії «Modern-Expo Group» у фейсбуці.

«Euroshop» – Міжнародна спеціалізована виставка обладнання, інфраструктури, технологій реклами, продажів і торгівлі (Дюссельдорф, Німеччина), яка відбувається раз на три роки. Цьогоріч вона тривала 16-20 лютого.

На виставці представники компанії «Модерн-Експо» з Луцька продемонстрували мультимедійне шоу, яке поєднує мистецтво, технології та природу.

На стенді, який займає понад 900 квадратних метрів, представили нове обладнання для традиційних продуктових зон – випічки, фруктів та овочів, а також вина. Презентували також інноваційні рішення для логістики, касової зони, доставки останньої милі та управління магазином. Величезний інтерес відвідувачів виставки викликало бачення спеціалістів «Модерн-Експо» магазину майбутнього – це каси-самообслуговування, розумний холодильник, електронні цінники, смарт-поличка, роботизоване рішення для інтралогістики.

На «EuroShop 2020» представники «Модерн-Експо» показали тисячній аудиторії те, над чим команда працювала протягом трьох років від попередньої виставки.

«І тепер ми можемо з упевненістю констатувати, що «Modern Expo» – це не лише виробник, а й постачальник комплексних рішень для ритейлу – від концепції до втілення. Більше того, ми презентуємо унікальний досвід магазину майбутнього – як зауважив Богдан Лукасік, голова правління та виконавчий директор «Modern Expo». Цей день був багатим на події, одна з них – Modern Retail Forum — Special Edition — платформа для обміну знаннями, концепціями та останніми розробками. Спікери представили наше бачення ритейлу майбутнього», – йдеться на фейсбук-сторінці компанії.

На сторінці компанії зазначають, що «Modern Expo» задає тенденції у світі ритейлу, а експерти цієї компанії презентували їх у своїх виступах на Modern Retail Forum — Special Edition.

Зауважимо, Modern Retail Forum. Euroshop Special – серія коротких лекцій, концентрат досвіду та напрацювань від експертів на актуальні теми ритейлу.

«Я щасливий, що ми зібрали найталановитіших людей у світі, яких об'єднує спільна філософія – WE CREATE RETAIL NEW. Інтерес до наших продуктів, ідей та концепцій величезний. Це ще один доказ того, що ми створили видатну команду!» – поділився емоціями генеральний директор «Modern Expo», голова Волинського обласного об’єднання організацій роботодавців Петро Пилипюк.


Підсумовуючи п'ятиденний захід, на сторінці компанії пишуть, що виставка дала унікальну можливість зустрітися і поговорити професійною мовою про ритейл, швидкі зміни та нові правила гри.

«Три роки ми готувалися, щоб показати наше бачення магазину майбутнього, познайомити з новими продуктами. Продемонструвати, що з виробника торговельного обладнання ми виросли до глобального постачальника комплексних рішень для ритейлу», – зазначають на фейсбук-сторінці.

Більш ніж 4000 відвідувачів зустрів стенд «Modern Expo» протягом 16-20 лютого.

«Дякуємо, що ми разом із вами – перед викликами сучасного світу. Дякуємо за емоції, нетворкінг, поради, підтримку та натхнення! Попереду – нові грандіозні та цікаві проекти. Змінюймо ритейл та світ разом!» – додають у компанії.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні