Потужний шторм і пилова буря: в Україні лютує циклон «Юля». ФОТО. ВІДЕО

0
-10
Потужний шторм і пилова буря: в Україні  лютує циклон «Юля». ФОТО. ВІДЕО
У понеділок, 24 лютого, Україну накрив циклон «Юля».

Рятувальники повідомляють про десятки надзвичайних подій, пов’язаних зі штормовим вітром в Україні, пише «Ракурс».

Так, в Одесу циклон приніс піщану бурю. Відео бурі зняв один з водіїв в 50 км від Одеси.



У Миколаєві через сильний вітер впав понтонний міст. Повідомляється, що підхід до мосту з боку Набережної обгородили стрічкою.





У Кропивницькому Кіровоградської області через падіння дерева травму отримала місцева мешканка. На 53-річну жінку обвалилося дерево, рятувальники допомогли їй вибратися і доставили її в обласну лікарню.



У Первомайську Миколаївської області дерево впало на припаркований автомобіль. Рятувальники розпиляли його і прибрали. У Львівській області також впало дерево на проїжджу частину і ускладнило рух транспорту. Рятувальники також його прибрали і звільнили рух.



У селищі Березівка ​​Вінницької області внаслідок сильного пориву вітру на одне з приміщень Вінницького обласного навчально-курсового комбінату аграрної освіти впало дерево.



Внаслідок штормового вітру в Одесі впали десятки дерев, розбито багато машини. Не обійшлося і без жертв — загинула дівчина. У Львівській області — затримки поїздів.

Через шторм на морі сильно затопило Окружну дорогу в Одесі. Машини повільно проїжджають трасою, бо вона майже повністю вкрита водою. Окрім того, рух сповільнює і сильний вітер з водою, що дме з боку моря, пише сайт "24".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні