Ексклюзивне інтерв'ю з лучанином, який виступить на «Євробаченні» від України

1
3
Ексклюзивне інтерв'ю з лучанином, який виступить на «Євробаченні» від України
У складі творчого колективу Go_A, який став переможцем національного відбору на пісенний конкурс «Євробачення», є лучанин Ігор Діденчук.

Саме його гра розпочинає переможну пісню «Соловей», із якою гурт представить Україну в Роттердамі.

Ігор Діденчук розповів про перемогу на Нацвідборі «Євробачення-2020» у коментарі інтернет-виданню "Волинь24".

«Наш гурт не сподівався на перемогу. Чесно кажучи, ми ішли на національний відбір, щоб «засвітитися», адже колектив мало кому відомий. Приємно, що нашу творчість високо оцінили і глядачі, і журі», – каже Ігор Діденчук.

Лучанин зазначає, що всі учасники творчого колективу Go_A посилено готувалися до виступу, проводили репетиції. Костюми для виступу їм порадив стиліст із телеканалу СТБ.

Зазначимо, що Ігор Діденчук – студент-другокурсник факультету музичного фольклору КНУКіМ, талановитий виконавець на народних духових інструментах, соліст фольклорного ансамблю «Кралиця» КНУКіМ і реп-гурту Kalush. Юнак грає більш ніж на 30-ти музичних інструментах, а в гурті Go_А – на сопілці.

«На сопілці я почав грати із першого класу. Дякую вчителю Юрію Фокшею із Луцька, що прищепив мені любов до цього інструменту», – каже Ігор Діденчук.

Go_A (укр. Ґоу_Ей) — український електрофольк-гурт, що поєднує український автентичний вокал, сучасні танцювальні біти, африканські барабани та гітарний драйв.

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці!!!! Бажаю успіху у Ротердамі!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні