Відомий волинський артист відзначив ювілей концертом. ФОТО

0
2
Відомий волинський артист відзначив ювілей концертом. ФОТО
У Центрі культури, дозвілля та спорту Княгининівської сільської ради відбувся вечір-концерт заслуженого працівника культури України В’ячеслава Судими.

Святкова зустріч у колі друзів В’ячеслава Павловича відбулася в суботу, 22 лютого, з нагоди його 65-річного ювілею.

Цього вечора зала Центру була переповненою, адже на свято до ювіляра завітало багато гостей: родина, друзі, колеги земляки та численні шанувальники його творчості.

Концертна програма тривала понад дві години. В ній звучали пісні у виконанні самого ювіляра та його друзів-голег. Це знані виконавці та творчі колективи: народний артист України Василь Чепелюк, заслужена артистка України Алла Опейда, вокальний квартет «Акорд», лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Галина Конах, гурти «Нота-Нео», «Терлич», «Аколада», тріо «Лелія», ансамбль народної музики «Волинські візерунки», аматори сцени Центру культури дозвілля та спорту. Вони вислови на адресу В’ячеслава Павловича багато теплих слів та побажань.

Роль ведучих вечора взяли на себе Алла Опейда та Степан Цика.

Ювіляра привітали представники влади: голова Луцької районної ради Валентин Приходько, голова Луцької райдержадміністрація Тарас Яковлев, секретар Княгининівської сільської ради Віта Ковальчук, методист Волинського обласного науково-методичного центру Ігор Баранюк.

Фото Володимира ЛУК’ЯНЧУКА

Довідково. Вיячеслав Судима народився 19 лютого 1955 року в селі Княгининок Луцького району Волинської області. З 1985 року разом із заслуженою артисткою України Аллою Опейдою складають дует «Душа Волині». У1998 році був обраний Рокинівським селищним головою, на цій посаді пропрацював до 2006 року. З 2006 року працює на посаді заступника директора школи з навчально-виховної роботи Рокинівського НВК. Вчитель географії вищої кваліфікаційної категорії, вчитель-методист, відмінник освіти України, заслужений працівник культури України.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні