У Луцьку власник авто хотів судитися з муніципалами за штраф

2
-2
У Луцьку власник авто хотів судитися з муніципалами за штраф
Рішенням Луцького міськрайонного суду Волинської області було розглянуто чергову справу щодо порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, яке було зафіксовано в режимі фотозйомки.

Рішенням суду було відмовлено у позові до Департаменту. Позивач намагався довести суду, що якщо автомобіль перебував не у його користуванні на момент правопорушення, то це є підставою для скасування постанови. Про інформує Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Адміністративну відповідальність за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі, або за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксовані в режимі фотозйомки несе фізична особа за якою зареєстровано транспортний засіб.



Підставою для звільнення відповідальної особи від адміністративної відповідальності була б заява особи, яка керувала транспортним засобом на момент вчинення правопорушення з заявою про визнання даного факту адміністративного правопорушення та надання згоди на притягнення її до адміністративної відповідальності, а також надала документ про сплату відповідного штрафу.



Також повідомляємо, що існує пільговий період у сплаті штрафу, а саме 50 відсотків від розміру штрафу протягом 10 банківських днів з дня набрання законної сили постановою про накладення адміністративного стягнення за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксоване в автоматичному режимі, або за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксовані в режимі фотозйомки (відеозапису), така постанова вважається виконаною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пішохідний прохід до департаменту соц політики вони трактують як в’їзд у двори. А будувати аптеки на дорозі то можна за їхніми словами.
Відповісти
А вказані методи зв’язку з ними - вайбер, не працює. Треба лише до них приходити. Бо власника вони хочуть бачити . Фото і відео можу представити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні