--> Поліція перекваліфікувала справу смерті ексголови «Інтера» на умисне вбивство | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліція перекваліфікувала справу смерті ексголови «Інтера» на умисне вбивство

0
-4
Поліція перекваліфікувала справу смерті ексголови «Інтера» на умисне вбивство
Загибель підприємця Сергія Старицького у будинку ексміністра закордонних справ розслідується як умисне вбивство.

Про це повідомляє управління комунікації Нацполіції України.

Попередньо встановлено, що у будинку перебувало троє осіб: подружжя та їхній гість. Усі троє вживали алкогольні напої. Зі слів жінки, вона перебувала в іншій кімнаті, коли гість вистрілив собі в голову із пістолета господаря.

Для встановлення всіх обставин події призначено ряд експертиз: судово-медичну, комплексну молекулярно-генетичну, дактилоскопичну, балістичну та хімічну.

"На цей час правоохоронці отримали дані, які дають підстави припускати, що чоловік міг не сам покінчити із життям. За погодженням із прокуратурою кримінальне провадження перекваліфіковано із самогубства на умисне вбивство - ч.1 ст.115 КК України" - повідомили у поліції.

Нагадаємо, в ніч на 22 лютого у будинку ексміністра закордонних справ Леоніда Кожари загинув підприємець Сергій Старицький. Попередня версія поліції – самогубство, постріл було здійснено із пістолета Jericho 941, що зареєстрований на ексочільника МЗС. За попередніми даними, Старицький "наклав на себе руки, коли господарі будинку, чоловік з дружиною, були в інших кімнатах у власних справах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні