--> Водіям луцьких маршруток розказали, що робити, якщо пасажир не оплачує проїзд е-квитком | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Водіям луцьких маршруток розказали, що робити, якщо пасажир не оплачує проїзд е-квитком

4
-5
Водіям луцьких маршруток розказали, що робити, якщо пасажир не оплачує проїзд е-квитком
У Луцькраді вирішили, що водій маршрутки може припинити рух транспорту, якщо пасажир не оплатив чи відмовляється оплачувати проїзд е-квитком.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

"До уваги мешканців та гостей міста Луцька! Перевезення пасажирів у місті Луцьку здійснюється виключно з використанням електронних квитків", – пише пресслужба Луцькради.

Правилами користування міським пасажирським транспортом (тролейбусом, автобусом) у м. Луцьку визначають повноваження перевізника, водія, контролера та пасажира, а саме:

– перевізник вправі зупиняти перевезення транспортними засобами чи на окремому маршруті (маршрутах) у разі виявлення фактів неоплати проїзду;

– водій має право зупинити транспортний засіб у випадку порушення пасажиром або групою пасажирів цих Правил;

– працівник перевізника (контролер) зобов'язаний у разі відмови пасажира від реєстрації проїзду звернутись до водія, щоб той зупинив транспортний засіб; пасажир повинен одразу ж після входу у транспортний засіб зареєструвати електронний квиток.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не задавались питанням чому у ВСІХ водіїв біля правої у водія лежить пачка готівки? ЩОБ ДАВАТИ РЕШТУ!
Якийсь диб*лізм.
Відповісти
В міській раді разом з пустоцвітом нема мізків. Вже є факти отримання неправомірної вигоди від сторонніх осіб. Ведеться слідство тому очікуємо гучної справи...
Відповісти
А чому б владі не подумати про людей,які будуть проїздом у Луцьку?Людей,які приїдуть до лікарні і зовсім необізнані про е-квитки?Про туристів? Людям треба псувати нерви,а може краще нехай водії дають квиточки, за які вони будуть звітувати ВЛАДІ ????
Відповісти
Дійсно а що ж робити гостям Луцька чи туристам? Наприклад я була проїздом у Луцьку і не знала що готівкою вже розрахуватися не можна так контролер наробила галасу і казала що або висадить або ж платити штраф.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні