--> У Китаї виявили повторне зараження коронавірусом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Китаї виявили повторне зараження коронавірусом

0
1
У Китаї виявили повторне зараження коронавірусом
У провінції Сичуань в Китаї виявили випадок повторного зараження новим коронавірусом у людини, яка нещодавно виписався з лікарні.

Про це повідомила в п’ятницю газета The Beijing News та Yicai, пише УНН.

За даними видання, інфікований вже знаходиться в одній з лікарень в місті Ченду. Як уточнив представник місцевого комітету з питань гігієни та охорони здоров’я, цей пацієнт проходив діагностику і лікування ще за попереднім, п’ятим загальнонаціональним стандартом.

“Ще не з’ясовано, чи заразилися члени його сім’ї. Ми повідомимо про це відразу ж після того, як будуть отримані результати аналізу”, — розповів він.

У середу влада оголосила про вступ в силу нового загальнонаціонального, шостого за рахунком з січня поточного року, стандарту діагностики та лікування нового коронавірусу, затвердженого Державним комітетом з питань гігієни та охорони здоров’я КНР.

Згідно з новими правилами, всі регіони країни, включаючи центральну провінцію Хубей, де спостерігається найбільш потужний спалах пневмонії, в процесі постановки діагнозу зобов’язані враховувати результати аналізу нуклеїнової кислоти в крові людини або секвенування (отримання генної інформації).

Крім того, при лікуванні хворих з важкою формою захворювання рекомендується додатково застосовувати метод переливання плазми крові пацієнтів, що одужали, раніше інфікованих коронавірусом нового типу.

За даними офіційної статистики, в Сичуань виписалися з лікарні вже 222 чоловік, троє померли, всього було зареєстровано 525 випадків зараження коронавірусом.

Тільки за останню добу в регіоні виявлено п’ять інфікованих.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні