--> Волинський лікар безплатно прооперував онкохвору жінку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинський лікар безплатно прооперував онкохвору жінку

0
4
Волинський лікар безплатно прооперував онкохвору жінку
Волинський лікар-гінеколог Вадим Петровський зробив першу безплатну операцію онкохворій жінці.

Про це розповіла співзасновниця ГО «Афіна. Жінки проти раку» Вікторія Романюк у фейсбуці.

Нагадаємо, волинський гінеколог, головний лікар медичного центру «Боголюби» Вадим Петровський розповів, що безплатно лікуватиме кожного місяця дві людини з раком.

"Якщо Вам поставили діагноз: рак тіла матки, рак ендометрія, рак шийки матки, рак вульви та й просто будь-гінекологічної болячки і Ви в розпачі в силу матеріального фактора, будь ласка знайте, що кожен місяць ми беремо 2 пацієнтів обстежуємо і оперуємо їх абсолютно безкоштовно", – написав Вадим Петроський раніше на своїй сторінці у фейсбуці.

"Так от, сьогодні зроблено першу безплатну операцію. І першою пацієнткою стала учасниця нашої спільноти "Афіна. Жінки проти раку" Дякуємо вам, лікарю, від усієї нашої Афіни! А Наталці – здоров'я та швидкої реабілітації", – йдеться у дописі співзасновниці ГО «Афіна. Жінки проти раку».

"Сподіваємось, що колись лікування буде доступним для усіх пацієнтів. Саме на це і спрямована наша діяльність. Кожна людина має право отримати якісне лікування у гарних умовах", – додала Вікторія Романюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні