У наймолодшому місті Волині буде свій гімн

0
-10
У наймолодшому місті Волині буде свій гімн
Літом цього року наймолодше місто Волині Нововолинськ відзначатиме 70-річний ювілей, до цього часу хочуть написати новий гімн.

Про це повідомляє газета Волинь.

Підготовка до цієї дати розпочалася вже на початку нинішнього року. Виходить на фінішну пряму реконструкція стадіону спортивно – оздоровчого комплексу «Шахтар», де відбудуться основні заходи. Готується нова сувенірна продукція: блокноти, буклети. Багато проєктів виношують працівники культури на чолі з начальником відділу Інною Левковою. Обговорюють перелік артистів, в тому числі й знаменитостей, яких запросять у шахтарське місто.

Конкурсна комісія на чолі з директором центральної міської бібліотеки Світланою Кухарук розробляє положення, в якому будуть зазначені всі умови щодо написання тексту і музики головної пісні Нововолинська. Тепер разом з символікою міста, яка присутня при відзначенні важливих свят, звучатиме гімн.

Незабаром мають оголосити конкурс на написання найкращого тексту й музики до гімну Нововолинська. Досі ним неофіційно вважалася пісня місцевого композитора та поета – пісняра, заслуженого працівника культури Олександра Каліщука «Нововолинськ вечірній».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні