--> У Луцьку деяким вулицям можуть залишити старі назви | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку деяким вулицям можуть залишити старі назви

0
-3
У Луцьку деяким вулицям можуть залишити старі назви
У Луцьку комісія щодо перейменування назв вулиць може припинити роботу. Більшість депутатів міської ради не хоче потім голосувати за перейменування.

Про це йшлося у п’ятницю, 21 лютого, під час комісії міської ради з питань перейменування назв вулиць, пише інформаційне агентство "ВолиньPost".

До міської ради звернулася ГО «Союз інвалідів Чорнобиля Волині» з пропозицією перейменування вулиці Пушкіна на героїв Чорнобиля.

«У жовтні ми відхилили пропозицію перейменування вулиці Пушкіна і доручили робочій групі напрацювати перелік можливих для перейменування вулиць. Звичайно, вулиця Героїв Чорнобиля потрібна, ці люди достойні того, але потрібно знайти підходящу вулицю», - зауважив голова комісії Микола Федік.

Утім, поки переліку рекомендованих до перейменування вулиць на Героїв Чорнобиля немає, адже сам процес перейменування гальмують депутати.

За словами депутата, комісія збирається, напрацьовує рішення, проте більшість обранців громади не погоджують перейменування. Тож на сесії обговорюватимуть оптимізацію комісії, бо декілька її членів систематично не відвідують засідання, а також доцільність її функціонування.

«Якщо до квітня більшість скаже «ми не хочемо голосувати», то я не бачу сенсу роботи цієї комісії, я пишу заяву на вихід», - додав Павло Данильчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні