На Центральному ринку Луцька муніципали забрали два контейнери. ВІДЕО

0
-3
На Центральному ринку Луцька муніципали забрали два контейнери. ВІДЕО
На Центральному ринку Луцька представники муніципальної варти в середу 19 лютого забрали два контейнери підприємців, які добровільно погодились переїхати на Новий ринок.

Про це повідомляє Суспільне Волині.

Близько 17 години вечора там почали демонтаж металоконструкцій, які пошкодив грейдер під час спроби знесення контейнерів 4 лютого. За словами заступника начальника поліції області Сергія Козака, техніка – під арештом. Її з ринку евакуйовують на штрафмайданчик.

"В нас відкрито кримінальне провадження і це – транспортний засіб, який брав участь безпосередньо в знищенні майна. Вилучають зараз з ринку трактор, який був визнаний речовим доказом і в Волинському апеляційному суді є ухвала суду, що він залишається під арештом.

Тому зараз певні роботи проводяться, щоб дістати цей трактор і доставити його на арешт майданчик.

Документують працівники поліції, щоб не було потім претензій, що під час слідчої дії хтось пошкодив чи поламав цей трактор" – розповів Сергій Козак.

Адвокат, який захищає інтереси департаменту муніципальної варти Луцькради Олександр Лавренчук коментуючи ситуацію, сказав, що
звернувся до працівників поліції, щоб вони забезпечили збереження арештованого колісного екскаватора, як речового доказу.

"Сказав, що його знаходження тут буде завдавати ще більших пошкоджень, і, відповідно, спричинить відшкодування збитків внаслідок такого пошкодження. Я так розумію, працівники поліції відреагували на моє звернення" – прокоментував він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні