На Житомирщині потяг переїхав дитину

0
4
На Житомирщині потяг переїхав дитину
На Житомирщині під потяг кинулась 15-річна школярка.

Подія сталась увечері 18 лютого у Попільнянському районі, повідомляє пресслужба поліції області.

Про подію до Попільнянського відділення поліції близько 20.30 повідомив машиніст потягу. За його словами, між станціями Попільнею та Бровками на колії раптово вибігла дівчина. Чоловік розпочав екстрене гальмування потягу, однак уникнути зіткнення не вдалося.

На місці працювала слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції та медики. Було встановлено особу потерпілої, 15-річної жительки с. Сокільчі Попільнянського району. Травми, отримані нею унаслідок події, виявились несумісними з життям.

Попередньо від матері загиблої відомо, що її донька пішла з дому близько 18 години цього ж дня. Своїй подружці дівчина відправила смс-повідомлення суїцидального характеру.

Усі причини та обставини, що призвели до пригоди, нині з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч.3 ст.276 (Порушення правил безпеки руху чи експлуатації залізничного…транспорту) Кримінального кодексу України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні