На Волині планують збудувати 19 нових об'єктів

0
3
На Волині планують збудувати 19 нових об'єктів
На Волині у 2020 році планують побудувати сім шкіл, три дитсадка, два шкільні спортзали, сім приймальних відділень лікарень.

Про це пише Голос України.

За сприятливих погодних умов уже з березня планують розпочати термомодернізацію навчально-виховного комплексу «Маневицька загальноосвітня школа І—ІІІ ступенів № 2 — гімназія імені А. П. Бринського», капітальний ремонт фасаду будівлі опорного навчального закладу «Люблинецька загальноосвітня школа І—ІІІ ступенів Люблинецької селищної ради Волинської області» Ковельського району, нове будівництво навчальних приміщень у комунальному опорному закладі «Луківська загальноосвітня школа І—ІІІ ступенів — ліцей» Турійського району. Ці три об’єкти мають завершити до кінця року.

Ще чотири перехідні проекти, які реалізовуватимуться впродовж року, — будівництво ЗОШ в селі Башлики Ківерцівського району, реконструкція школи в селі Піща Шацького району та нове будівництво загальноосвітніх шкіл в селах Стобихівка Камінь-Каширського району та Головно Любомльського району, планують ввести в експлуатацію у 2021 році.

Програмою «Велике будівництво» передбачено також закінчити спорудження дошкільного навчального закладу в селі Дачне Ківерцівського району та нового дитсадка на 105 місць у селі Крупа Луцького району, реконструкцію НВК «Загальноосвітня школа І—ІІІ ступеня — дитячий садок села Жиричі».

У рамках розбудови спортивної інфраструктури Волині до початку нового навчального року планують здати в експлуатацію спортивний зал, їдальню та класні кімнати Гірківської ЗОШ Любешівського району та завершити реконструкцію НВК «Загальноосвітня школа І—ІІІ ступенів дошкільного навчального закладу села Вербка Дубівської сільради» з добудовою спортивного залу, їдальні та новим будівництвом котельні у селі Вербка Ковельського району.

Усі ці проекти реалізовуватимуться завдяки співфінансуванню Державного фонду регіонального розвитку та місцевих бюджетів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні