У волинянина забрали незаконно отриману землю біля річки

2
-1
У волинянина забрали незаконно отриману землю біля річки
На виконання постанови Волинського апеляційного суду, якою задоволено позов Маневицької місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Волинської облдержадміністрації до Головного управління Держгеокадастру у Волинській області та громадянина, волинянин повернув державі земельну ділянку площею 0,85 га.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Прокурори з'ясували, що у 2012 році цю ділянку для ведення особистого селянського господарства на території Карпилівської сільської ради Ківерцівського району в межах водоохоронної зони та частково – у межах прибережної захисної смуги річки Путилівка чоловікові надали у власність незаконно.

Згідно з вимогами Водного кодексу України, земельні ділянки прибережних захисних смуг можуть надаватися громадянам лише в оренду.

Свою позицію щодо необхідності скасування наказу Головного управління Держземагенства у Волинській області «Про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність» і повернення землі державі прокурори відстояли у суді першої та апеляційної інстанцій.

На виконання рішення суду громадянин передав землю за актом приймання-передачі Волинській облдержадміністрації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
" в межах водоохоронної зони та частково – у межах прибережної захисної смуги річки Путилівка чоловікові надали у власність незаконно." -
В Луцьку зі сторони Рованців навпроти парку на це незважають, будуть хатики в поймі Стиру (рекреаційній зоні) незважаючи на Закон якій ніхто не контролю. Дайте природі нагадати повінями 70-60х років, щоб змило" хатинки" під самый корінь
Відповісти
А тут на ковельській хочуть на березі річки Стир торгівельний центр побудувати і немає принципового судді який би дав по руках нахабному забудовнику!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні