Контрактник з Волині вчинив самогубство

0
14
Контрактник з Волині вчинив самогубство
У військовій частині в Житомирі військовослужбовець вчинив самогубство.

Трагедія сталась 17 лютого, пише Житомир.info.

Військовий прокурор Житомирського гарнізону Ігор Кринін у коментарі Житомир.info підтвердив цю інформацію та уточнив, що тіло військового контрактної служби була знайдене у душовій кімнаті гуртожитку на території військової частини А3358 (вул. Київське шосе, 42).

«17 лютого, о 9:30 год., до прокуратури гарнізону надійшло повідомлення від командира частини про виявлення військовослужбовця повішеним у приміщенні гуртожитку. На місце події виїжджала військова прокуратура гарнізону, Житомирський міський відділ Національної поліції та Житомирський зональний відділ Військової служби правопорядку. На місці події дійсно було виявлено труп зазначеного військовослужбовця зі слідами странгуляційної борозни на шиї. Тіло виявлене у душовій кабіні в приміщенні гуртожитку військової частини А3358. Під час огляду було знайдено його мобільний телефон, на якому заставкою був скріншот з передсмертною запискою, що свідчить певним чином про одну із версій стосовно самогубства. Відомості про зазначену подію Житомирським міським відділом поліції внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 КК України (Умисне вбивство) для здійснення досудового розслідування та перевірки усіх можливих версій зазначеної події. Процесуальне керівництво у провадженні здійснюватиме Військова прокуратура Житомирського гарнізону. Тіло доставлено у морг на розтин», – повідомив військовий прокурор Житомирського гарнізону полковник юстиції Ігор Кринін.

Загиблий, 1995 року народження, був уродженцем та жителем Волинської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні