--> У Луцьку патрульні допомогли жінці повернути втрачену сумку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку патрульні допомогли жінці повернути втрачену сумку

0
2
У Луцьку патрульні допомогли жінці повернути втрачену сумку
Лучанка звернулася до водія автобуса і патрульних, які оперативно допомогли її свекрусі повернути втрачену сумочку з грішми і документами.

Про це Ксюша Демковська написала у спільноті "Теревені про Луцьк" у фейсбуці.

Як повідомила авторка посту, її свекруха їхала з села до Луцька, автобус здійснював останній рейс. Через поспіх жінка залишила сумочку в автобусі.

"Ми поспішали додому, часу небагато, адже через півтори години ми мали провести свекруху на бус у Польщу. І тут вона розуміє, що її сумочка з паспортом, грошима поїхала далі, на її сидінні в автобусі", – пише Ксюша Демковська.

Лучанка звернулася до водія і патрульних, які допомогли оперативно повернути втрачену річ: "Хочу подякувати водію Харчуку Андрію, який не привласнив сумочку,а повідомив диспетчера. Подяка патрулю номер 109 патрульної поліції Луцька за те, що дуже швидко знайшли номер водія, привезли нас до нього та завезли назад. Респект! Дякую. Добре, що все добре".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні