Хрускіт дитячої ноги і крик: розказали подробиці ДТП на тротуарі в Луцьку

4
8
Хрускіт дитячої ноги і крик: розказали подробиці ДТП на тротуарі в Луцьку
У Луцьку біля біля обласної бібліотеки для дітей авто на тротуарі збило 15-річну дівчину.

Подробицями пригоди у фейсбуці поділилася Тетяна Савула, яка була свідком інциденту.

Нагадаємо, ДТП трапилася близько 15 години у понеділок, 17 лютого. Автомобіль KIA збив дівчину, яка йшла тротуаром. Дитину госпіталізували.

"Прямо під моїм вікном, на тротуарі біля бібліотеки, збили дитину. Цей страшний хрускіт дитячої ноги, дитячий крик і дитина під колесами... Ще досі трусить... А водій що? А водій навіть не розуміє, що він не правий. Так, йому за 60, так, він їхав зі стоматполіклініки. "Але він ж не роз'їхав, він просто на ногу наїхав" . І навіть не сказав: "вибач, дитино, я козел. Я їжджу тротуаром і давлю дітей". А дівчинка просто йшла тротуаром, а він тупо наїхав ззаду і роздавив її", – пише лучанка.

З її слів, дитина одразу впала вперед головою, а водій переїхав ногу дівчини колесом.

"Як можна було її не побачити??? Бідне дитя зі зламаною ногою відвезли до лікарні. Ще й мами поряд нема, бо живе далеко. Дівчинка є студенткою і їй лише 15. Як жити далі? Це вже навіть не пішохідний перехід. Це тротуар!!! І обласна бібліотека для дітей, де постійно бігають діти. Шок!" – обурюється жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Змалечку дітей привчають ходити по тротуарах,мовляв там безпечно...аж ні!!! Знаходяться козли які Оте навчання зводять на нівець.Щоб тебе так само машина придавила!!!!
Відповісти
Де патріоти активісти, карати скотину!!
Відповісти
Пане Модератор,ви коменти фільтруйте,але не перефільтровуйте!І нічого захищати отих "керувників" поліції і муніципалів,бо якщо не відкривати їм очі на недопрацьовування їхніх підлеглих то від цього порядку в місті не побільшає.
І де гарантія що наступного разу отакий ***дон не наїде на вас чи на вашу дитину.!!
Відповісти
Чому немає фото машини і портрета водія? Таких треба знати!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні