Пілот запустив каблучку в атмосферу, щоб зробити пропозицію дівчині

0
4
Пілот запустив каблучку в атмосферу, щоб зробити пропозицію дівчині
Пілот американських військово-повітряних сил штату Міссурі Стюарт Шиппі запустив каблучку на висоту понад 27 тисяч метрів, щоб зробити своїй коханій пропозицію.

Про це повідомляє УНН з посиланням на Daily Mail.

"Романтичний пілот ВПС запустив в атмосферу обручку на висоту понад 90 тисяч футів (27 432 метри), щоб зробити своїй дівчині пропозицію", - пишуть у виданні.

Так, Стюарт Шиппі з Міссурі і його дівчина Марі Лісман планували відправити в небо пам'ятну монету 13-й бомбардувальної ескадрильї ВПС разом з метеозондом друзів.

Однак за кілька секунд до того, як повітряна куля злетіла, Шиппі замінив медальйон копією обручки, яку, як він сподівався, його наречена знайде після повернення повітряної кулі на землю.

Пілот кілька разів до цього запускав монети в повітря, і сподівався, що з каблучкою у нього теж все вийде, так як можливість для запуску була у нього тільки одна - дівчина приїхала на вихідні.

Все сталося, як і запланував тепер уже наречений, долетівши до потрібної висоти - куля луснула і каблучка впала на землю.

Знайти її вдалося завдяки GPS-навігатору в кукурудзяному полі. Дівчина не одразу помітила копію каблучки, а звернула на нього увагу після того, як Шиппі встав на одне коліно зі справжньою каблучкою.

"Я втратила дар мови! Після довгого дня і важкого пошуку, я була дуже рада, що фінал був таким особливим", - розповіла наречена.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні