Коли візьмуться за ремонт фонтану в центрі Луцька

2
4
Коли візьмуться за ремонт фонтану в центрі Луцька
В управлінні містобудування та архітектури Луцької міської ради відповіли, коли стартують роботи з ремонту фонтану на Театральному майдані міста.

Про це 14 лютого розповів начальник управління Веніамін Туз під час круглого столу. Його організував Громадянський Рух «СВІДОМІ», засновником якого є Андрій Покровський. Про це пише ІА Конкурент.



«Я відповім за проєктну частину – процес запущений. Думаю, що це займе три місяці на завершення проєкту. Потім буде час для того, щоб підготувати проєктно-кошторисну документацію, тобто станом на середину-кінець літа ми будемо мати готовий до реалізації проєкт», – повідомив Туз.



Своєю чергою, депутатка Луцької міської ради Алла Надточій додала, що на реконструкцію фонтану передбачені кошти в міському бюджеті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Туз або некомпетентний, або живе у "своєму " світі!!!! Проект фонтану давно готовий! Тендер на будівництво був у минулому році, і заблокований антимонопольним комітетом. Повторний тендер проходить саме зараз! В "Прозоро" зайди, "головний архітектор"- буде тобі новина!
Відповісти
Це той випадок, коли ліва рука не знає, що робить права. Він "відповідає за проектну частину"!!!! Правдда геть не в курсі, що проект фонтану ВЖЕ РІК ЯК ГОТОВИЙ! Ідіот. І ці люди керують містом? Тому і місто таке....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні