Невідомі «спалилися», готуючи відеозвернення «луцького муніципала». ВІДЕО

2
4
Невідомі «спалилися», готуючи відеозвернення «луцького муніципала». ВІДЕО
Директорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська прокоментувала відео, на якому нібито муніципал розказує, що знаходиться в заручниках керівництва.

Коментар вона написала на своїй сторінці у фейсбуці.

"Пацани, не старайтеся! Тролінг – фуфло. У департаменті відсутні такі безграмотно розмовляючі працівники! З магазину, де ви купляти шеврон, вже нам зателефонували. Шукаємо Троля на камерах, де засвітився по вул. Стрілецькій", – написала головна муніципалка Луцька.

Нагадаємо, на сторінці луцького ринку оприлюднили відео, на якому нібито муніципал розказує про те, як працівників департаменту, шантажуючи, змушують демонтовувати Центральний ринок.

"Я, інспектор муніципальної варти Луцької міської ради, звертаюсь до лучан, особливо до підприємців Старого ринку. Більшість інспекторів муніципальної варти беруть участь в демонтажі забору Старого ринку і взагалі у всіх подіях, пов'язаних зі Старим базаром під шаленим моральним тиском директора департаменту Юлії Сиротинської. Вона примушує всіх у позаробочий час здійснювати різного роду дії, які більшість не хочуть та й не зобов'язані робити, так як не впевнені у їх законності. Сиротинська погрожує, що у випадку відмови чи непокори буде зрізати виплати по зарплаті. Інколи грозиться повістками у воєнкомат..." – сказав невідомий на відео.

У коментарях лучани пишуть, що це фейк та й написаний текст актор погано вивчив.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вам ті, що побоюються бути викритими, розвідники ви наші у лапках, ніколи не вдастся скомпроментувати муніципальну дружину, як одну із небагатьох владних структур, що бажає нашому рідному місту порядку більше за всіх, і котра виступає від більшості мешканців Луцька тою силою, яка думаю завершитиь переселення старого ринку на нове місце.
Відповісти
Вона ж сама сказала що НЕ державна організація, тобто фірма яка навіть не в казну бриє бабло.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні