У Рівному 19-річна волинянка постраждала в ДТП: дівчину вирізали з авто рятувальники

1
-6
У Рівному 19-річна волинянка постраждала в ДТП: дівчину вирізали з авто рятувальники
У ДТП на вулиці В’ячеслава Чорновола у Рівному травмувалися двоє молодих людей, серед них 19-річна волинянка.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Рівненщини.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Чорновола обласного центру надійшло до поліції вчора, 14 лютого, о 14:06.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 22-річний рівнянин, водій автомобіля «ВАЗ-2101», допустив наїзд на придорожнє дерево.

Внаслідок автопригоди кермувальника та 19-річну пасажирку, жительку Волинської області, затисло у салоні, звідки їх деблокували рятувальники. Нині потерпілі у реанімації.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження у водія відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння та встановлюються усі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Правоохоронці звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією щодо цієї ДТП (стали свідком чи маєте запис відеореєстратора) – одразу повідомити до поліції за номером телефону 096-76-96-476 або «102».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
П"янство це порок, дуже тяжка хвороба - алкоголізм, це щось на зразок СНІДу. Це як ВІЛ-інфіковані люди. Носять, носят заразу і не лікуються, хоча про свою хворобу знають. Ось так само і алкоголіки. Хоч один з них лікарю сказав, що вживає спиртне кожного дня чи через день, чи хоч два або три рази у тиждень, що він хворий, а де там. Тільки одне може сказати алкоголік: "я не п"ю", і тут же піде та нап"ється, бо жити не може без горілки. А тому 88% злочинів та ДТП в Україні трапляються якраз людьми, які перебували в стані сп"яніння або після вживання наркотиків.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні