ЛГБТ-дівчата з Луцька розповіли про свої стосунки. ФОТО

24
-8
ЛГБТ-дівчата з Луцька розповіли про свої стосунки. ФОТО
Закохані Оля і Ангеліна розповіли свою історію стосунків.

Оля і Ангеліна ще не мають власних традицій святкування Дня Валентина, бо це буде їх перший День закоханих разом, - передає ІА ВолиньPost.

Дівчата «не паряться», бо кажуть, головне бути щасливими щодня, а свято – це просто привід для маленьких приємностей.

Оля має освіту психолога, зараз працює консультантом в магазині, Ангеліна – кулінар, має улюблену роботу за фахом.

Познайомилися у маленькому містечку на Волині, звідки Оля родом, а Ангеліна там навчалася в училищі. Кажуть, що в Луцьку їм комфортно та затишно, але вони ще не вирішили, чи хочуть жити тут, чи, можливо, змінять місто.

Оля згадує: перша думка при знайомстві була “Тільки б не закохатися”. Але не вдалося – через деякий час Оля сказала хлопцю, з яким на той момент зустрічалася, що йде від нього до Ангеліни.
Каже, реакція була нормальна і з більшістю своїх колишніх хлопців Оля в гарних, дружніх стосунках:

– Молоді люди нормально реагують на такі пари, як наша, ми не зустрічаємося з неприйняттям серед своїх друзів, іноді буває нерозуміння лише серед старшого покоління. Ангеліна приходила до мене на випускний в універ як моя дівчина - реакція моїх друзів була чудова, Ангеліну дуже всі люблять.

– Я завжди знала, що мені подобаються дівчата, навіть своєму хлопцю казала про це, але він думав, що я жартую, – згадує Оля.

А Ангеліна додає (з властивою їй безпосередністю):

– Я колись спробувала поцілуватися з хлопцем - мене знудило, вибачте, просто на нього. З тих пір я навіть не пробувала, я завжди знала, що хочу бути з дівчиною.

Ангеліна виросла на Закарпатті. Каже, що в школі довелося пережити наслідки людської дикості - хлопці-односельчани побили її просто за те, що їй подобаються дівчата:

– Вони на мене просто напали, били гуртом, я мала зламані ребра. Потім я їх просто по одному переловила і “дала здачі”.

Оля зауважує:


– Хлопцям-геям важче, ніж нам, до них у нашому суспільстві більше агресії.

Ангеліна додає:

– Мій друг-натурал сказав: “Ти розумієш, що кожен другий чоловік у своїх фантазіях уявляє дівчину з дівчиною, йому це приємно, його це заводить. А коли разом два хлопця - чоловіки це часто зустрічають з агресією. Хоча, напевно, це не чоловіки, це хлопчики, дітки, бо дорослому чоловіку насправді буде однаково, хто кого любить.

– Як поставились ваші рідні до ваших стосунків?


Оля:


– Моя мама дуже любить Ангеліну, завжди питає, як вона. Ось зараз я маю їхати у відрядження на кілька тижнів, то мама передає сумку зі смаколиками для Ангеліни, щоб вона мала що їсти. Мама знає, що ми живемо разом, але ніколи не питала “в лоб”, хто ми одна одній, можливо, думає, що просто подруги, можливо, робить вигляд, що так думає, я не знаю. Якщо спитає, я скажу правду, наші стосунки не зіпсуються, це ж моя мама і вона мене любить.

Ангеліна:

– Коли ми познайомилися, я жила у своєї бабусі, вона теж з того містечка, звідки й Оля і де я вчилася. Бабуся, дізнавшись про нас, спочатку сердилася, сварилася, навіть з дому мене виганяла, у неї крутий характер (посміхається). Але зараз все ок, теж передає Олі вітання, запитує про неї, знає, що ми разом живемо.

– Ви б хотіли у майбутньому зареєструвати шлюб?

Оля:

– Так, звісно, і я вірю, що в нашій країні це буде можливо.

Ангеліна:


– Я не дуже розумію значення штампу у паспорті, але вважаю, що кожна людина повинна мати право на офіційне оформлення своїх стосунків.

– Дівчата, що таке кохання?


– Ой, у нас це найчастіше запитують в F3 (додаток для анонімних запитань в Instagram) (сміються)

– ...Кохання - це коли ти просто почуваєшся добре поруч з людиною, коли тобі не треба нічого вдавати. (Оля)

– Коли ви просто можете лежати і раптом почати дути одна одній в обличчя і сміятися (Ангеліна)

– Тобто, кохання - це коли поруч з людиною зручно?


– Е ні. Зручно може бути на стільці сидіти. Кохання - це коли ти поруч з кимось просто є сама собою. (Оля)

– А про що у вас ще запитують в F3?

– Ну, звісно, про те, як ми робимо ЦЕ))

– Як ви реагуєте на такі запитання?

– З гумором. Ми просто кажемо, що можна зайти на сайт pornhub і побачити все, як хто що робить)) Зараз немає секретів ні в чому))

– Яка ваша мрія?

– Звичайні мрії - купити житло, машину, одружитися, бути щасливими, подорожувати. В ЛБГТ-пар звичайні мрії, як у всіх людей, якихось “особливих”, властивих тільки нам немає)

Дівчата усміхаються.

...Дівчата усміхають протягом всієї розмови. Вони вільні, розкуті, щасливі люди. Вміють любити себе, одна одну, життя.

Спілкувалася Тетяна СОМОВА
Фото Ігоря ДИНІ


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
проблеми в спілкуванні з мужчинами.
Відповісти
Жити разом - хай живуть, зустрічатись - їх право. Але якщо комусь прийде в макітру думка провести в Луцьку марш пропаганди гомолайна - начувайтесь. Готовий сісти, але пропагувати і нав´язувати збочення - чинитиму сильний опір
Відповісти
Приєднуюсь, готовий відстоювати традиційні сімейні цінності, а не збочення у вигляді гомолізболайна. Хочуть, хай собі тишком нишком. Просто бридко стає, коли люди нав'язують іншим свій перевернутий розум, тому в рідному місті такого не терпітиму.
Відповісти
Це не збочення!
Відповісти
Згідний - не збочення. Але тільки в тому випадку, якщо не пропагується. Добре їм разом - їх право і осуджувати ніхто не має права. Ніхто переслідувати їх не буде, не звільнятимуть з роботи чи якось інакше переслідувати. Але видавати це за норму, пропагувати, робити марші - начувайтесь! Насамперед організатори. Бо використовують гомопари всліпу
Відповісти
Тебе хлопчик полюбить і шпокне по любві.Збочення чи ні ?
Відповісти
А що ті хто кохають один одного називають ось це "шпокнути"?
Відповісти
Хлопчик хаймене любить скільки завгодно. Але хай тільки спробує дістати з штань своє «любило», то відразу відчує його на своїй шиї. А ти, видать, з «їхніх»?
Відповісти
А що за вами хтось ганяється зі своїм т.зв. "любилом"?)
А з їхніх чи ні це взагалі нікого не стосується.
Відповісти
Перевернутий розум...
Відповісти
Так саме так. До Римлян 1:25-32 Вони Божу правду замінили на неправду, і честь віддавали, і служили створінню більш, як Творцеві, що благословенний навіки, амінь. Через це Бог їх видав на пожадливість ганебну, бо їхні жінки замінили ПРИРОДНЄ ЄДНАННЯ на протиприродне. Так само й чоловіки, позоставивши природне єднання з жіночою статтю, розпалилися своєю пожадливістю один до одного, і чоловіки з чоловіками сором чинили. І вони прийняли в собі відплату, відповідну їхньому блудові. А що вони не вважали за потрібне мати Бога в пізнанні, видав їх Бог на розум ПЕРЕВЕРНЕНИЙ, щоб чинили непристойне. Вони повні всякої неправди, лукавства, зажерливости, злоби, повні заздрости, убивства, суперечки, омани, лихих звичаїв, обмовники, наклепники, богоненавидники, напасники, чваньки, пишні, винахідники зла, неслухняні батькам, нерозумні, зрадники, нелюбовні, немилостиві. Вони знають присуд Божий, що ті, хто чинить таке, варті смерти, а проте не тільки самі чинять, але й хвалять тих, хто робить таке.
Відповісти
Духовно бідні, ошукані долею дівчата....
Відповісти
Противникам маршу лгбт, а чому ви марші РПЦ МП не блокуєте?
Відповісти
"– Моя мама дуже любить Ангеліну, завжди питає, як вона. Ось зараз я маю їхати у відрядження на кілька тижнів, то мама передає сумку зі смаколиками для Ангеліни, щоб вона мала що їсти. Мама знає, що ми живемо разом, але ніколи не питала “в лоб”, хто ми одна одній, можливо, думає, що просто подруги, можливо, робить вигляд, що так думає, я не знаю. Якщо спитає, я скажу правду, наші стосунки не зіпсуються, це ж моя мама і вона мене любить".
Мати-селючка навіть не здогадується, що ці дві дикунки одна в одної ссуть клітор. Якби знала, то... Нехай вийдуть на вулицю, то люди побють цеглинами голови.
Відповісти
Заблокований
Відповісти
От вже знайшовся... Церкву з підарасами змішав. Ще один горе-патріот
Відповісти
Бо вони від мене тікають
Відповісти
И предал их правратному уму, ето садом и гомора
Відповісти
Volyn24... ви ще зробіть репортаж із зоофілами і так само подайте як і цей - з солодко-приторними інтонаціями... Славік!!! Переконаний, що цей матеріал пройшов повз тебе. Не вірю, що нормальний чоловік причетний до пропаганди мультикультурастичної гидоти...
Відповісти
Унікали..
Відповісти
Гидота та збочення не можуть бути нормою життя. Бог осуджував такі відносини та знищив міста-- Соддом та Гомору, де процвітали гомосексуальні відносини. В ЗМІ не потрібно подавати це, як правильну поведінку. Однозначно гомосуксуалізм---збочення!!!
Відповісти
Новина! Ох-ох-ох! V-24 позиціонує себе як інформаційний патруль. А є натуральною бабою-пліткаркою, що теліпає язиком про все, що збуджує її хворобливу уяву. Ще й вічна награмотність викладу. Фе!

Відповісти
Дякую,що показали людям, що можлива любов між двома особами одної статі, що це не страшно. Дивно, що в коментарях зібралось стільки гомофобів, ми живемо в 21 столітті, як не як. Ще раз дякую, це інтерв'ю стало для мене якоюсь підтримкою, адже сама намагаюсь розібратися в своїй орієнтації.
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/goroskop-po-znakax-zodiaku-na-serpen-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/pravoslavnij-kalendar-na-sichen-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/prozhitkovij-minimum-z-1-grudnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-strizhok-na-sichen-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/vixidni-dni-v-sichni-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні