--> У Луцьку патрульні штрафують водіїв, які не пропускають «швидку» і рятувальників. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку патрульні штрафують водіїв, які не пропускають «швидку» і рятувальників. ВІДЕО

0
-4
У Луцьку патрульні штрафують водіїв, які не пропускають «швидку» і рятувальників. ВІДЕО
У Луцьку патрульні штрафують водіїв, які на дорозі не пропускають транспортні засоби швидкої медичної допомоги і рятувальників.

Так, протягом двох тижнів, а за потреби й більше, триватимуть спільні профілактичні відпрацювання патрульної поліції, швидкої допомоги та ДСНС "Увага! Спецсигнали!". Про це у четвер, 13 лютого, під час пресбрифінгу повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, пише пресслужба патрульної поліції Волині.

"Такі заходи ми проводимо для того, щоб нагадати водіям про важливість давати дорогу спецтранспорту й актуальність цієї проблеми. Адже існують непоодинокі випадки, коли водії ігнорують маячки і звукові сирени та свідомо не пропускають оперативні автомобілі. Але не треба забувати, що спецтранспорт спішить на виклик, бо хтось потребує негайної допомоги, а втрачений час може коштувати комусь життя", — наголосив Олексій Білошицький.

Нерідко ситуації, коли водії не надають перевагу спецтранспорту, який спішить на виклик, завершуються ДТП. На жаль, навіть з фатальними наслідками. Тож сьогодні, 13 лютого, спільні екіпажі патрульної поліції та швидкої вже виїхали на перші відпрацювання.

Патрульні перевіряють, як водії пропускають авто зі спецсигналами. На жаль, не всі дотримуються важливого правила. Патрульні виписали 2 постанови на водіїв, які не надавали дорогу та не забезпечували безперешкодний проїзд спецтранспорту.

Нагадуємо, що за цей вид правопорушення передбачена адміністративна відповідальність – штраф у сумі 510 гривень (ч.3, ст.122 КУпАП).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні