У Луцьку міняють трубопровід: у двох будинках може не бути тепла і гарячої води

0
0
У Луцьку міняють трубопровід: у двох будинках може не бути тепла і гарячої води
Тривають ремонтні роботи із заміни аварійних трубопроводів на тепловій мережі поблизу житлового будинку на вулиці Дубнівській, 12 через які виникають проблеми з надання послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води для будинків на вулиці Метельницького, 2 і 2-а.

Про це повідомили в пресслужбі Луцьктепла.

Станом на 12.02 завершено земляні роботи, що дасть можливість здійснити оперативну заміну ділянки теплової мережі, протяжністю трубопроводів 250 м від теплової камери до вводу в житловий будинок.

Принагідно зауважуємо, що паралельно з ДКП «Луцьктепло» роботи з ліквідації витоку (через який підтоплюються лотки теплової мережі) на мережі холодного водопостачання здійснює КП «Луцькводоканал».

Сьогодні, 13.02, працівники підприємства здійснюють роботи із заміни трубопроводів гарячого водопостачання (2 з 4 труб теплової мережі). На період виконання робіт тимчасово буде відсутня послуга з постачання гарячої води за вищезгаданими адресами.

До 18.02 згідно плану буде завершено монтажні роботи із заміни ділянки теплової мережі вцілому, після чого, згідно технологічного процесу, буде проведено роботи з влаштування гідро- та тепло-ізолювання трубопроводів централізованого опалення та гарячого водопостачання, перекрито лотки теплової мережі та відновлено благоустрій.

Луцьктепло перепрошує в лучан за завдані незручності та висловлюємо вдячність за терпіння тим споживачам, які з розумінням ставляться до факту, що аварійно-відновлювальні роботи переросли, фактично, в капітальний ремонт теплової мережі, а також тим, хто звертає увагу на наші недопрацювання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні