Волинянин став очільником Поліської митниці

0
1
Волинянин став очільником Поліської митниці
Сергій Панчук став керівником Поліської митниці Держмитслужби, згідно з результатами конкурсу.

Він родом із села Підгородне Любомльського району Волині, пише "Рівне вечірнє" з посиланням на "Нову митницю".

Конкурс тривав протягом 45 днів та передбачав три етапи відбору.

На посаду керівника Поліської митниці претендували 24 кандидати. До фінальної стадії (співбесід з головою Держмитслужби) пройшли 5 фіналістів.

Сергій Панчук народився 24 квітня 1971 року у селі Підгороде Любомльського району. Закінчив Луцький індустріальний інститут та Волинський державний університет імені Лесі Українки. Перед цим працював першим заступником начальника Рівненської митниці ДФС. До цього понад 20 років пропрацював на різних посадах у Волинській, Ягодинській, Львівській та Рівненській митниці.

Довідково. У зону діяльності Поліської митниці входять Рівненська область, місто Луцьк, Луцький, Ківерцівський, Горохівський, Рожищенський, Любешівський, Маневицький, Камінь-Каширський райони Волинської області, міста Нетішин, Славута, Шепетівка, Славутський, Шепетівський, Полонський, Ізяславський, Білогірський райони Хмельницької області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні