На Волині покарали працівницю митниці, яка взяла тисячу гривень хабаря

0
-3
На Волині покарали працівницю митниці, яка взяла тисячу гривень хабаря
Працівницю митниці на Волині покарали за одержання неправомірної вигоди. Володимир-Волинський міський суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором галузевого відділу прокуратури області та головним державним інспектором відділу митного оформлення № 4 митного поста «Володимир-Волинський» Волинської митниці ДФС, обвинуваченою в одержанні неправомірної вигоди.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Волині.

Посадовиця 25 липня 2019 року одержала від громадянина 1 000 гривень за безплатне проходження ним митних формальностей та нестворення штучних перешкод під час ввезення автомобілем на територію України пасажирів та товарів.

Викрито працівницю митниці за оперативного супроводу працівників Управління Служби безпеки України у Волинській області.

Згодом вона щиро розкаялася у скоєному та активно сприяла розкриттю злочину, відтак із нею було укладено угоду про визнання винуватості.

Затвердивши угоду, суд призначив посадовиці покарання виді штрафу в розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права один рік обіймати посади у правоохоронних органах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні