Чи накриють зупинку на Шевченка, де лучани чекають маршрутки під дощем і снігом

2
8
Чи накриють зупинку на Шевченка, де лучани чекають маршрутки під дощем і снігом
У Луцьку, на вулиці Шевченка, 26, на зупинці громадського транспорту немає покриття. Люди чекають маршруток в негоду під дощем і снігом. На незручності скаржаться лучани, зареєстрували звернення з проханням облаштувати місце очікування транспорту на платформі "Відкрите місто".

Що відповіли на звернення в департаменті ЖКГ Луцької міської ради, йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Нагадаємо, зупинка громадського транспорту на вулиці Шевченка (навпроти маркету "Наш край" в бік центру) не обладнана павільйоном.
Пасажиропотік у цьому місці дуже великий. В негоду люди стоять на вітрі під дощем чи снігом. Лучани вкотре вимагають зручних умов.
Питання порушується з 2017 року.


Лучанка Галина Гребельна журналістам розповіла, що зупинка необлаштована – без павільйону і лавки. Пасажири чекають транспорту під дощем і снігом.

"Холодно стояти, під’їзд поганий. Треба облаштувати" – каже лучанка.

Те, що умови очікування транспорту погані, підтвердила ще одна лучанка Наталія Климчук.

Звернення до міської влади з проханням вирішити це питання зареєстрували на інтернет-платформі "Відкрите місто".

Благоустроєм займається департамент житлово-комунального господарства Луцька.

Заступниця начальника відділу департаменту ЖКГ Луцька Любов Грабовська розповіла, що у планах облаштування зупинки навіть не закладають.

"Там немає місця, міської території, щоб її побудувати. Ця земельна ділянка не міська і нам місту, якщо будувати ту зупинку, то нам треба забирати шматочок тої земельної ділянки від "Нової лінії", робити насип. Ви розумієте, які це кошти будуть! Потрібно мати хоча б мінімум три метри" – пояснила вона.

За словами Любові Грабовської, торік придбали і встановили 3 навіси на зупинках Луцька. Щоб купити конструкції, витратили 200 тисяч гривень. Працівниця ЖКГ додала, що немає остаточного переліку зупинок, де будуть встановлювати павільйони цього року.

Заступник начальника департаменту ЖКГ Луцька Микола Осіюк розповів, що в Луцьку, крім зупинки на Шевченка, є ще два-три десятки, де не можуть встановити павільйони, бо під землею пролягають комунікації, або ж немає місця.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як видно з останніх подій в міста, владі вигідніше не накрити зупинку для людей, а закрити іі зовсім.
Відповісти
Вмикніть хоча б GPS,та повісьте розклад руху,а то вісить ще 5 річний,як ходила 47.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні