У Луцьку з квартири викрали гроші і цінності майже на 1,5 мільйона

0
-7
У Луцьку з квартири викрали гроші і цінності майже на 1,5 мільйона
Луцькі прокурори наполягають на триманні під вартою двох підозрюваних у крадіжці грошей та цінностей на суму понад 1,4 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Удень 20 січня 2020 року молодики (одному з них 28, іншому – 27 років) підібрали ключ, проникли у квартиру в будинку на вулиці Кравчука в обласному центрі Волині й викрали звідти 48 000 доларів США, 8 000 євро та ювелірні вироби, спричинивши власниці помешкання матеріальну шкоду на суму понад 1 млн 447 тис грн.

Завдяки скоординованим діям правоохоронці невдовзі встановили, хто причетний до скоєння цього злочину.

Обом молодикам (одному з них 28, іншому – 27 років) повідомлено про підозру у вчиненні за попередньою змовою групою осіб крадіжки в особливо великих розмірах, поєднаної із проникненням у житло.

Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою та про накладення арешту на належне їм майно.

Правоохоронці встановлюють також причетність підозрюваних до вчинення інших злочинів.

Довідково:

За вчинення за попередньою змовою групою осіб крадіжки в особливо великих розмірах, поєднаної з проникненням у житло, санкцією ч.5 ст. 185 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна
.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні