Луцька «Ласка» відловлюватиме бродячих собак в Ківерцях

0
-2
Луцька «Ласка» відловлюватиме бродячих собак в Ківерцях
Відділ капітального ремонту, комунального господарства та майна Ківерцівської міської ради та комунальне підприємство «Ласка» уклали договір щодо вилову безпритульних тварин на території Ківерець.

Про це повідомили на сторінці Ківерцівської міськради у фейсбуці.

Згідно договору, після проведення стерилізації, вакцинації та кліпсування тварин повертатимуть на попереднє місце проживання під час наступного виїзду на відлов до Ківерцівської ОТГ.

Поверненню не підлягають агресивні тварини, невиліковно хворі, а також тварини, які після процесу карантинування, стерилізації, вакцинації та кліпсування були прилаштовані у сім’ї з території КП «Ласка».

Задля візуальної ідентифікації усім виловленим тваринам у 2020 році буде проведено кліпсування бирками блакитного кольору із зазначенням порядкового номеру та написом «Ківерці».

Усі виловлені тварини на місці вноситимуть в базу «Animal ID» з обов’язковими даними геолокації, фото та короткими характеристиками тварини (стать, приблизний вік, окрас та вага). Також кожній тварині вживлюватимуть унікальний підшкірний чіп для ідентифікації її в майбутньому за допомогою сканера.

Оплата вищевказаних послуг буде проводитись лише після надання комунальним підприємством «Ласка» копій актів проведення стерелізацій тварин.

Ківерчан просять утримувати домашніх тварин на ізольованій, добре огородженій території на прив’язі або без неї.

За порушення правил благоустрою в частині утримування домашніх тварин передбачена адміністративна відповідальність згідно зі статтею 152 КУпАП та накладення штрафних санкцій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні