«Чим довше ми тут, тим більше ризикуємо захворіти»: волинянка не може вилетіти з Китаю

0
4
«Чим довше ми тут, тим більше ризикуємо захворіти»: волинянка не може вилетіти з Китаю
Волинянка, яка нині перебуває в Китаї, в місті Ухань, де виникла епідемія коронавірусу, розповіла, що евакуацію україців, заплановану на сьогодні, скасували. У посольстві пояснили, що літака не буде через технічні причини.

Про це написала у фейсбуці наша землячка Ольга Батура.

"Сьогодні прокинулась з надією, що нарешті полетимо додому! Та, близько 9 ранку (за китайським часом, третя година ранку за українським часом) нам повідомили з посольства, що, евакуації не буде. Цитата: "Добрий ранок, друзі. Вибачте, що з самого ранку повідомляю вам неприємну новину. З технічних причин, які не залежать від посольства України в КНР, евакуації сьогодні не буде. Найближчим часом я повідомлю додаткові деталі"– розповіла Ольга.

За її словами, посольство України в Китаї зробило все можливе і неможливе для організації евакуації українців.

"Організували транспорт до аеропорту, домовились про всі деталі з китайською стороною, надали нам матеріальну допомогу, щоб ми могли придбати продукти та інші необхідні речі для евакуації. Щиро вдячна працівникам посольства за підтримку! Але, як бачимо, нашому уряду, нашим "слугам народу" байдуже до того, що з кожним днем ситуація в м. Ухань погіршується. Чим довше ми тут залишаємося, тим більше ризикуємо захворіти. Навіть похід до супермаркету може бути небезпечним.

Невже так важко організувати літак і знайти місце для проходження карантину. Нас всього, плюс-мінус, 50 людей! Вже майже два тижні ми сидимо на валізах, а керівництво нашої країни і далі зволікає. Інші держави (навіть Росія) давно вивезли своїх громадян.

"Тим часом, в українських новинах заявляють, що нас вже везуть додому. У мене враження, що я в якійсь паралельній реальності! Нічого не розумію. Можливо евакуація – це просто жарт? Ну то давайте посміємося всі разом", – висловила обурення волинянка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні