Гнилі оселедці і вицвілі костюми, – Пустовіт про продукцію Центрального ринку

10
13
Гнилі оселедці і вицвілі костюми, – Пустовіт про продукцію Центрального ринку
Секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт розповів, чому виникла нагальна потреба перенести Центральний ринок, як підприємцям зберегти своїх покупців і які прибутки вони мають.

Про це стало відомо у вівторок, 11 лютого, на оперативній нараді Луцької міської ради.

Текст виступу подаємо без змін:

«Все має свій початок, і все має своє завершення. Колись була одна мода, потім вона минала, з’являлася нова мода. Колись люди мали одні професії, сьогодні цих професій немає. Усе в цьому світі змінюється. І час ринків, мабуть, вже я не хочу сказати, що він завершується, але час ринків, які знаходяться в центрі міста, таки завершується. Підприємці ринку, ви багато працювали. Я не хочу сказати, що це був героїчний вчинок, це був ваш вчинок. Ви були вчителями, кинули дітей, пішли торгувати, тому що там були більші прибутки. Я це не засуджую. Але я вважаю, що виходити на трибуну і говорити:

«Я вчитель. Я змушений був піти»… Ви вибрали цей шлях, але ми повинні розуміти, що це було тимчасово. Це тимчасово розтягнулося на 30 років. Не може, вибачте, той бардак бути в центрі міста. Не може він існувати вічно. Він повинен завершитися. Подобається вам це чи ні.

Я розумію, що це мова йде про бізнесменів. Я ще раз підкреслюю, про підприємців, які мають нормальні статки, які за цей час збудували будинки. Честь їм і хвала. Які купили дорогі автомобілі. Честь їм і хвала. Але давайте не говорити, що це останній шматок хліба. Мало того, ніхто не каже, що ви припиняєте свою діяльність.

У нас заводи міняють свої місця. У нас заводи були в центрі міста, їх немає. Фабрики були в центрі міста – сьогодні їх немає. Воно виноситься за межі міста. Так само й ринок, він не може бути в Старій частині Луцька. Він не може знаходитися там, де він зараз знаходиться. І замість того, щоб боротися за свого покупця, який відданий цьому ринку, не дивлячись на ті гнилі оселедці, що продавались, на ті гнилі помідори й огірки, туфлі, які через місяць розлазились, костюми, що через місяць вигоряли… Люди йшли, бо таке життя.

Люди хочуть купувати на ринку – нехай купують. Але якщо сьогодні Центральний ринок перетворюється на джерело небезпеки, хіба туди підуть люди? І якщо сьогодні не розуміють, що чим довше тягнуть, тим швидше людина, яка звикла до ринків, переорієнтується на Варшавський, Північний ринки. Центральний ринок втрачає свого покупця. Він відштовхує від себе покупця. Переїдьте на Новий ринок дружно всі, скажіть, що цей період настав».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аяй, скільки пафосу!А в магазинах ціни драконівські за той же залежаний товар!
Відповісти
ви давно були в магазинІ? навиду вам приклад з ще одного гадюшніка північнмй хурма і гранат на ринку 50-65 гр в супермаркіті Торба такій же товар 35 гр
Відповісти
Вони зараз в азарті, хочеться романтично ставати в коло, взявшись за руки і співати гімн.
Відповісти
Та виженіть вже тих бариг!! Що ж ви за влада така, що не може справитися з купкою шантажистів? Скоро кожен зможе об вас ноги витирати! Дійте рішуче!!
Відповісти
Так і Ваш час скінчиться . Дай Бог швидко. К
Відповісти
Підприємець-особа, яка має свою справу з метою отримання прибутку у власну кишеню без сплати податків до держави називається - спекулянт та базарник.
Відповісти
Що ж Ви так брешете! На ринку завжди купую свіжу продукцію, рибу та мясо, в супермаркеті як купиш то не можна той фарш або рибу їсти((( нажаль така продукція продається в наших супермаркетах, ще й з переклеїнеми датами виробництва
Відповісти
Цікавий цей пан Пустовіт , себе поставив вище всіх лучан . Ми нерозумні купуємо гниле та спорчене . А повинні були питати в нього де кращий товар . Йому ж краще видно . То може ще розігнати й варшавку (чим вона краща... ), а бюджет міста наповнить він та Палиця ???? Доречі , ще на Хрещатику Бесарабський ринок мож теж змахнути ????
Відповісти
Кажуть кожен квадратний метер землі під ринком давав 120 гр в місяць . Яка структура стільки дасть в казну ?
Відповісти
Все дуже просто. Земля напевно вже надана щоб побудували якийсь торговий центр. Щоб наші олігархи ще більше збагачувались. А не відговорки що це історичний центр і на базарі все гниле.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні