Демонтаж паркану навколо Центрального ринку: що кажуть у Волинській облспоживспілці

3
9
Демонтаж паркану навколо Центрального ринку: що кажуть у Волинській облспоживспілці
У Волинській облспоживспілці прокоментували спробу демонтажу паркану навколо Центрального ринку.

Законних підстав демонтувати паркан навколо території «Центрального ринку» немає – сказав перший заступник голови правління Волинської облспоживспілки Володимир Горгут у коментарі Суспільному Волині.

За його словами, паркан встановили 1995-го року законно. Два роки тому після передачі земельної ділянки під ринком комунальному підприємству «Луцькі ринки» паркан лишився у власності облспоживспілки. Нині питання повернення паркану й іншого майна, серед якого електричні опори, рекламні щити і ковані ворота загальною вартістю майже 2 млн грн, розглядають в суді.

"Ваша земельна ділянка, але наше майно, яке встановлене в законному порядку. Нам же ж не було, поки ми до 2018 року вели там господарську діяльність, жодного припису, жодної вимоги, що ми незаконно зробили асфальтний майданчик чи незаконно зробили огорожу, поставили ворота, опори. Не було таких документів. Значить, ми встановили його законно, а якщо ми поставили законно, то на яких підставах хтось може проводити демонтаж? Ніякої пропозиції з боку міської ради нам, що заберіть своє майно, не було. Якби нам сказали демонтувати, ми б думали, що робити, але не демонтовували б однозначно. Тому що майнове право – це найважливіше право, яке захищається законом. І захищається в усьому світі", – прокоментував Володимир Горгут.

Він також розповів, що облспоживспілка зверталася з відкритими листами до секретаря міської ради, директорки департаменту муніципальної варти і головного поліцейського міста. Відповіді поки що немає. Додає: будуть продовжувати захищати своє майнове право у суді.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ми вас підтримуємо
Відповісти
не підтримує
Відповісти
Дійсно бардак, базарники поставити на місце не можуть. Всі інстанції на них направити, виконавчими службами, штрафами.... Буйним статтю хуліганство.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні