--> Прозорі спідниці і чоловіки у сукнях: найяскравіші вбрання «Оскара-2020». ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Прозорі спідниці і чоловіки у сукнях: найяскравіші вбрання «Оскара-2020». ФОТО

0
-8
Прозорі спідниці і чоловіки у сукнях: найяскравіші вбрання «Оскара-2020». ФОТО
Церемонія «Оскар» традиційно супроводжується обговоренням найбільш яскравого та епатажного вбрання зірок на червоній доріжці.

Про це повідомляє Уніан.

Цьогоріч тріумфаторкою стала Наталі Портман, чиє вбрання стало найбільш обговорюваним на церемонії. Придивившись до візерунка на тасьмі її накидки, можна побачити вишиті золотими нитками імена жінок-режисерів, які в цьому році не були номіновані. Таким чином Портман натякнула на гендерну дискримінацію у Голлівуді.

Крім Портман, на червоній доріжці було на що подивитися. Наприклад, Скарлетт Йоханссон прийшла в розкішній атласній сукні-бюстьє сріблястого відтінку з корсетом від Oscar de la Renta.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Назвали переможців кінопремії «Оскар-2020». ПОВНИЙ СПИСОК

Не менше уваги на червоній доріжці привернув до себе американський актор Біллі Портер. Чоловік, який славиться своїм ефектним вбранням, й на "Оскарі" здивував багатьох. Він прийшов у золотому вбранні від Giles Deacon з топом, прикрашеним пір'ям, і спідницею з оригінальним принтом. Образ він доповнив черевиками від Jimmy Choo.

Співачка Біллі Айліш прийшла в елегантному вбранні від Chanel, але з довгими чорними нігтями.

Дружина Джастіна Бібера модель Хейлі Болдуїн з'явилася на церемонії в чорній напівпрозорій сукні. Співачка Сіара, будучи вагітною, також віддала перевагу подібній сукні.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні