Розшукують волинянина, який майже місяць не повертається додому

0
4
Розшукують волинянина, який майже місяць не повертається додому
У Володимирі розшукують чоловіка, який майже місяць тому пішов з дому та не повернувся.

Володимир-Волинським ВП ГУНП у Волинській області розшукується безвісти зниклий Дмитро Олегович Тананакін, 5.12.1988 р.н., уродженця та жителя Володимира-Волинського, вул. Олени Пчілки, 1, який 17.01.2020 року покинув місце свого проживання і додому не повернувся, - йдеться на сайті ВолодимирМедіа.

Прикмети: зріст 170 см, середньої статури, волосся темно-русяве, коротка стрижка. був одягнений у пальто чорного кольору, довжиною до колін, темні джинси, чорні черевики. Жодних цінних речей, документів та мобільного телефону при собі не мав.

Зловживав спиртними напоями та неодноразово раніше покидав місце проживання. Рідні самотужки розшукували його й повертали додому.

Прохання, усім, кому щось відомо про місце перебування чи обставини зникнення Танакіна, повідомити за номерами телефонів: 093 194 17 95, 066 737 96 68, або ж 102 чи особисто у будь-який відділ поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні