На Волині накрили діяльність 318 нелегальних пилорам

2
-5
На Волині накрили діяльність 318 нелегальних пилорам
На виконання розпорядження голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка щодо ліквідації нелегального обігу деревини на території області, працівниками державної лісової охорони та груп оперативного реагування лісогосподарських підприємств Волинського ОУЛМГ протягом січня цього року здійснили 603 рейди на виявлення фактів незаконної порубки деревини.

При цьому виявили та притягнули до відповідальності за ст. 65 КУпАП (незаконна порубка, пошкодження та знищення лісових культур та молодняка) 40 осіб. Сума збитків за вказаними фактами становить 491,8 тис. гривень, інформує пресслужба Волинської ОДА.

Окрім того, в правоохоронні органи передано дві справи, сума збитків за якими підпадає під санкції ст. 246 ККУ (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання лісу) на загальну суму 194,6 тис. гривень.

За відповідними фактами відкрили кримінальні провадження, деревину вилучили, проводяться необхідні слідчі дії.

Лісопорушниками добровільно відшкодовано та сплачено у місцеві бюджети загалом 468,5 тис. гривень.

Зазначають, що результативності роботи лісової охорони сприяє співпраця з місцевим населенням та правоохоронними органами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво, в їх число входить пилорама на території школи поліції в Сокиричах?
Відповісти
м.Рожище - цікаво знати, чи перевірили пилораму на вулиці Промислова 19!!?????
VYDLAND
Прошу звернути увагу,працює без належних умов,поблизу житлові будинки(менше 50 метрів).робота в нічні зміни і в святкові дні,пил тирси розлітається на десятки метрів навколо,шум ,грохіт щодня!!!
Звернення до мера міста В.Поліщука не дало ніяких результатів(напевно в нього є корисні цілі)..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні