Ще один українець заразився коронавірусом

0
3
Ще один українець заразився коронавірусом
На круїзному лайнері Diamond Princess, що стоїть на карантині біля берегів Японії, виявили ще одного інфікованого коронавірусом українця.

Про це повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев, передає "УНІАН".

"Міністерство закордонних справ Японії у робочому порядку підтверджує другий випадок інфікування громадянина України, члена екіпажу судна Diamond Princesse коронавірусом", – зазначив дипломат.

Нагадаємо, за даними українського МЗС, на судні Diamond Princess перебуває 25 громадян України – усі члени екіпажу. Усього на судні 3 тис. 700 осіб з 56 країн світу, з яких 2 тис. 700 – пасажири.

З 4 лютого за наказом МОЗ Японії після виявлено хворого, у якого було діагностовано коронавірусну інфекцію 2019-nCoV. Лайнер стоїть на карантині. Лікарі обстежують пасажирів та членів екіпажу. Карантин триватиме до 19 лютого.

У неділю, 9 лютого, стало відомо, що на круїзному судні виявлено інфікованого коронавірусом українця. За даними МЗС, він перебуватиме в японській лікарні щонайменше два тижні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні