Луцькому Центральному ринку відріжуть світло

1
3
Луцькому Центральному ринку відріжуть світло
У Луцьку Центральному ринку, де нині незаконно розташовані контейнери, вимкнуть електропостачання.

Заяву по припинення електропостачання до споруд, що розташовані на ділянці за адресою вулиця Глушець, 1, міська рада надістала «Волиньобленерго», повідомляє ІА "Волинські новини".

Електропостачання просять припинити у зв’язку із припиненням права постійного користування ділянкою на вулиці Глушець, 1 в Луцьку.

Нагадаємо, Луцька міська рада звернулася до правоохоронних органів із заявою щодо перешкоджання департаменту муніципальної варти виконанню рішення про демонтаж незаконно встановлених металевих конструкцій на частині Центрального ринку.

Нагадаємо, що сьогодні планувалося розпочати демонтаж паркану навколо ринку, який розміщено без дозвільних документів.

На сайті Луцькради зазначають, що напередодні було надіслано офіційні листи у Головне управління Національної поліції у Волинській області та Луцький відділ поліції ГУНП у Волинській області щодо необхідності забезпечення безперешкодного проведення демонтажу вищезазначеної огорожі та недопущення нанесення травм працівникам департаменту муніципальної варти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скотиняки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні