У Ковелі хочуть встановити пам'ятник жертвам Голокосту

2
-3
У Ковелі хочуть встановити пам'ятник жертвам Голокосту
У Ковелі створили петицію за встановлення пам'ятника жертвам Голокосту на місці масових розстрілів, які відбувалися під час війни.

Зараз там знаходиться Палац культури імені Тараса Шевченка. Петицію зареєстрував Андрій Миронюк.

Станом на 9 лютого петицію підписали 38 осіб з 150 необхідних.

"Потреба у встановленні пам‘ятника чи меморіального знака жертвам Голокосту та пам‘яті єврейської громади, яка проживала у Ковелі, та частина з неї була розстріляна нацистами та похована на території сучасного Палацу культури імені Тараса Шевченка. Це єврейське кладовище було знищене радянською владою", - йдеться у зверненні.

На схемі показані межі кладовища на території сучасного Палацу культури імені Тараса Шевченка. Чорно-білий знімок – аерофотозйомка 1944 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
i бендерi разом
Відповісти
А німці наших не розстрілювали? В якійсь мірі розумію кацапів з їх победобєсієм. Для всього світу концепцію Другої світової намагаютьса нав´язвти а розрізі холокост/нормандія. Все! Іншого не було. Ні Кортеліс, ні Блокади, ні дикунських бомбардувань Дрездена та злочину в Хіросімі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні