На Львівщині в ДТП потрапило авто з двома волинянами

0
3
На Львівщині в ДТП потрапило авто з двома волинянами
На Львівщині внаслідок автозіткнення травмувалися п’ятеро осіб, двоє з них волиняни.

Як повідомили в пресслжбі Львівської поліції, ДТП сталася 8 лютого близько 10.40 на автодорозі Сколе – Славськ в селі Тухля.

Як встановили поліцейські, сталося зіткнення автомобіля «ВАЗ 2108», яким керував 33-річний житель міста Сколе, з автомобілем «Рено Меґан» під керуванням 46-річного мешканця міста Самбір.

Внаслідок автопригоди з тілесними ушкодженнями в лікарню доставили водія та двох пасажирів «ВАЗу» – мешканців Волинської області віком 20-22 роки, а також 37-річну жительку Сколівського району та її 2-річну доньку, які були пасажирками автомобіля «Рено».

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін або без такого.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні