У Запорізькій області на ставку провалилися під лід та потонули троє дітей

2
-1
У Запорізькій області на ставку провалилися під лід та потонули троє дітей
У Запорізькій області на ставку провалилися під лід та потонули троє дітей.

Як повідомляє Держслужба з надзвичайних ситуацій, у с. Долинське Запорізького району на ставку провалилися під лід та потонули троє дітей (2014 р.н.).

Як уточнив директор обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Костянтин Малашенко, усім дітям - по п'ять років, серед них двоє близнят.

Встановлено, що двоє хлопчиків та дівчинка 2014 років народження разом пішли гуляти та довгий час не повертались додому. Батьки почали самостійно шукати дітей та знайшли їх у воді на місцевому ставку.

На місце виїхали три бригади медиків. За життя діток боролися протягом години, але врятувати їх не вдалося.

У поліції факт трагедії підтвердили.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це адекватні батьки, що відпустили 5 річних малюків гуляти самих, ще й біля ставка???
Відповісти
у меня была такая ситуация 3 детей пошли на речку гулять им было 10 8 и 9 девочка и 2 мальчика девочка и мальчик были родные брат и сестра девочка кинула шапку на лед товарища тот начал плакать но брат той девочки полис доставать шапку и провалился и держался за лед сестра тоже полезла спасать брата и провалилась а тот друг не знал что делать был в ступоре я его понимаю он ребёнок но те дети кричали на помощь но не кто не стремился их спасти слава Богу я на тот момент вышла на улицу и услышала их крик на помощь и побегла на крик и спасла все детки живые и здоровые я к чему веду что там некто не слышал не видел как они тонут чтоб их спасти хоть попытаться что то с делать
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні