Полячка замовила в Україні вбивство свого ексчоловіка

0
-1
Полячка замовила в Україні вбивство свого ексчоловіка
Затримана в Україні полька планувала вбивство у Польщі свого колишнього чоловіка. За замовне вбивство вона мала заплатити громадянину України 4 тисячі доларів.

Про це інформує Польське радіо.

Полька, перебуваючи на терені України, планувала вбивство свого колишнього чоловіка, який живе у Польщі. Про це у п’ятницю повідомила речниця Центрального слідчого бюро поліції Івона Юркєвич. За вбивство чоловіка жінка мала заплатити понад 4 тис. доларів.

За словами речниці, функціонери Центрального слідчого бюро поліції, Столичної комендатури поліції, а також Служби безпеки України запобігли вбивству чоловіка, яке замовила його колишня дружина. Першу інформацію про можливі плани вбивства поліції з Центрального слідчого бюро СБУ переказала на початку грудня.

За інформацією слідчих, жінка, котра перебувала в Україні, прибула до громадянина цієї країни, який взявся за реалізацію замовлення. За вбивство колишнього чоловіка вона мала заплатити йому 4 тис. доларів. Приводом такої поведінки був багаторічний сімейний конфлікт.

Функціонери здійснювали оперативні заходи приблизно 2 місяці, аж до моменту, коли жінку затримали на території України. Її схопили під час передачі авансу «виконавцю».

Українське законодавство за замовне вбивство передбачає до 15 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні