«Не демонтаж, а нищення майна», – головний поліцейський Волині про скандальне знесення луцького ринку

1
9
«Не демонтаж, а нищення майна», – головний поліцейський Волині про скандальне знесення луцького ринку
Головний поліцейський Волині Петро Шпига заявив, що події, які відбувалися на Центральному ринку уночі - це не демонтаж, а нищення майна.

Про це йшлося у п‘ятницю, 7 лютого, на зустрічі голови Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка з підприємцями Центрального ринку.

Начальник ГУНП у Волинській області Петро Шпига наголосив, що поліція залишатиметься об’єктивною і діятиме в межах закону. Тобто не займатиме, ні сторону Луцької міської ради, ні підприємців.

Головний прокурор Волинської області Тарас Безрукий, який також був присутній на зустрічі, розповів, що техніку вже ідентифікували. Втім сказати, кому вона належить, поки не може, адже це є таємницею слідства. Безрукий додав, що потрібно встановити суму завданих збитків, тобто провести експертизу.

Натомість Юрій Погуляйко пообіцяв вивчити всі матеріали, аби розібратися, чи є підстави для перенесення Центрального ринку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно говорить Шпига. Вже раз поставили на коліна та познущались над беркутом. Більше такого бардака не буде. Можете бити один одного калічити або навіть обніматись один з одним, поліція втручатись не буде. А подасте заяви чи позови один на одного поліція буде обставини події розслідувати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні