Чоловік спалив мільйон доларів, щоб не платити аліменти дітям

0
-3
Чоловік спалив мільйон доларів, щоб не платити аліменти дітям
Житель канадського міста Оттава Брюс МакКонвілль спалив мільйон доларів, бо не хотів платити аліменти колишній дружині і дітям.

Про це пише видання Ottawa Citizen.

Зазначається, що 55−річний бізнесмен та екскандидат у мери Оттави під час шлюборозлучного процесу з дружиною на прохання судді дати інформацію про фінанси категорично відмовився це робити.

Суду стадо відомо, що підприємець без відома своєї дружини продав все майно, зняв з банківського рахунку понад один мільйон канадських доларів і нібито спалив їх. Все це він зробив тільки для того, щоб не платити дружині і дітям аліментів.

Суд попросив надати докази того, що МакКонвілль спалив гроші. Однак чоловік заявив, що позбавлявся купюр без свідків і процес на відео не знімав. Суддя Верховного суду Кевін Філліпс не повірив словам МакКонвілля і звинуватив його в неповазі до суду.

Філліпс наголосив, що, в будь−якому випадку бізнесмен винен у тому, що не подбав про добробут своїх дітей. За спроби приховати інформацію про майно МакКонвілль був засуджений до 30 днів тюремного ув’язнення.

Також суддя призначив канадцеві штраф за кожен день прострочення у виконанні постанови суду щодо звіту про його фінансові справи. Розмір штрафу −дві тисячі канадських доларів (35,6 тисяч гривень) на день, які МакКонвілль повинен платити безпосередньо своїй колишній дружині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні