У Харкові молодого хлопця вбивали в тролейбусі, поки очевидці знімали відео

3
2
У Харкові молодого хлопця вбивали в тролейбусі, поки очевидці знімали відео
У четвер, 6 лютого, страшний злочин приголомшив Харків – молодого хлопця вбили прямо в громадському транспорті на очах у десятка людей. Щоправда, поліція факт смерті не підтвердила – лише втрату свідомості.

У Харкові двох чоловіків побили в тролейбусі, який курсує між вулицею Одеською та Північною Салтівкою. Відео інциденту було опубліковано в одному з міських Telegram-каналів, пише "Сьогодні".

На записі видно, як чоловік зі словами "я тебе вб'ю" руками і ногами бив хлопця в синій куртці. Коли в конфлікт втрутилися інші пасажири, нападник виштовхнув жертву з салону. В цей час ще один потерпілий лежить без руху на підлозі громадського транспорту.

Пізніше в мережі з'явилися повідомлення про загиблого в результаті цього зіткнення, проте в поліції ці чутки не підтвердили. Копи заявили, що на місце події виїжджав наряд патрульних.

За даними міського управління Нацполіції, виклик надійшов на проспект Льва Ландау, на зупинку "вулиця Краснодарська", за маршрутом тролейбуса №35. До копів звернувся свідок і розповів про бійку, однак до моменту приїзду правоохоронців на місці події нікого не було.

Як повідомило джерело NewsRoom у мерії Харкова, і постраждалі, і "герой" відео були знайомі між собою.

"Компанія з п'яти чоловік в стані алкогольного сп'яніння зайшла в салон. Неадекватно вели себе, через що кондуктор зробила їм зауваження. Потім між ними спалахнула бійка. Одного з учасників виштовхнули на зупинці, другого вдарили так, що він знепритомнів, але потім самі забрали його. Чоловік був живий", – йдеться в повідомленні.

Головне фото – ілюстративне

Скріншот із відео
Скріншот із відео
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На тих мобільних відеозніманнях вже геть їб***нулися!!!Будуть знімати а не помагати.А тому "вихователів" довічне впаяти!!!!
Відповісти
Та живий він. Просто вирубився. Перевіряйте інформацію
Відповісти
Ага, допомагати щоб і тебе побили чи вбили. Краще відійти від такого подвлі !
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні