Лучанка просить пришвидшити ліквідацію торгових контейнерів зі Старого ринку

7
16
Лучанка просить пришвидшити ліквідацію торгових контейнерів зі Старого ринку
У Луцьку зареєстрували петицію з проханням ліквідувати з території «Старого ринку» торгові контейнери, що станом на 04 лютого встановлені всупереч закону.

Про це йдеться на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Зареєструвала петицію 6 лютого Алла Левчук.


"У зв’язку з обставинами, що тривають з 3 лютого за участю осіб, які здійснювали підприємницьку діяльність на території «Старого ринку» та зважаючи на їх заяви, з приводу того, що значна частині жителів міста Луцька підтримує їхню позицію залишити ринок в існуючих межах, а також з метою відображення об’єктивної думки жителів міста з числа тих, хто не є активним учасником зазначеного конфлікту, вважаю за необхідне зареєструвати е-петицію щодо «Ліквідування з території «Старого ринку» торгових контейнерів, що станом на 04.02.2020 встановлені всупереч закону» – йдеться у тексті звернення.

Авторка пояснює свою позицію так: "Ліквідація вказаних об’єктів пришвидшить належне облаштування зазначеної ділянки міста та приведення її до належного стану відповідно до санітарних норм, а також нестиме позитивний результат для покращення благоустрою міста в цілому".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та "лучанка" напевне по бутиках скуповуєтся.А влада перед тим як приймати таке рішення мала би провести міський референдум,а не вибірково дослухатися до думки деяких "лучан"!
Відповісти
Нікому такий ринок не потрібний, це і без референдуму зрозуміло.
Відповісти
Правильно. Підтримую
Відповісти
Однозначно підтримати ліквідацію того безладу
Відповісти
Підтримую позицію за ліквідацію негайно цей безлад.І гнати в шию цих спекулянтів-базарників.
Відповісти
А де можна підписатись під тією петицією? Я ЗА за знесення того бруду і нечисті
Відповісти
Цікаво, а що планується зробити на тому місці? Побудувати торговий центр? Тобто прибрати "спекулянтів-базарників", а пустити інших? Як на мене питання спільноти потрібно вирішувати спільно.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні