У громаді біля Луцька школярів запрошують у духовий оркестр

0
1
У громаді біля Луцька школярів запрошують у духовий оркестр
Дітей у Боратинські громаді запрошують навчатися грі на музичних інструментах.

Про це повідомляють на сайті Боратинської ОТГ.

Духовий оркестр оголошує набір дівчаток та хлопчиків віком від семи років для гри на музичних інструментах: труба, альт, тенор, баритон, тромбон, туба, ударні інструменти.

Прослуховування відбудеться у суботу, 8 лютого, об 11:00 у клубі села Новостав. Навчальні заняття здійснюються на безоплатній основі.

Цьогоріч зразковому дитячому духовому оркестру Боратинської громади виповнюється сім років. Творчий шлях цього колективу досить цікавий та різноманітний — від маленького гуртка до повноцінного оркестру духових інструментів.

Дитячий музичний колектив є призером і лауреатом численних мистецьких та творчих конкурсів. Засновник та керівник оркестру — викладач відділу духових інструментів та керівник духового оркестру Луцької музичної школи № 3 Віктор Лук’янчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні