Показали стан Центрального ринку в Луцьку після нічного погрому. ФОТО

9
4
Показали стан Центрального ринку в Луцьку після нічного погрому. ФОТО
Потрощені торгові кіоски, спецтехніка та розкиданий крам. У такому стані нині торгові ряди на Центральному ринку у Луцьку після нічного погрому.

Фотографії оприлюднили журналісти Суспільного Волині.

Нагадаємо, напередодні близько 22:30 вечора невідомі на двох бульдозерах почали зносити Центральний ринок. Усе почалося з того, що міська рада вирішила розірвати з підприємцями договір на користування земельною ділянкою й зобов’язала їх знести контейнери.

Фотографії Вадима Панафідіна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
файний срач...
Відповісти
Цей центральний ринок "гадюшник", а тим більше засрата ліва його сторона не відрізнявся ніколи своєю привабливістю та чистотою до погрому. Такий самий бардак та срач був на ринку до погрому.
Відповісти
Кілька сотень громадян, які здійснюють торгівлю, в тому числі — незаконну, на самостійно захопленій ділянці не будуть тримати в заручниках усе місто та лучан, які прагнуть бачити на площі перед Замком Любарта гарну, доглянуту, туристично привабливу територію, а не брудний смітник
Відповісти
ахх, вони ж навіть товар не забрали. як малі діти, потрібно з кожним за руку ходити, перевіряти.
Відповісти
Все в стилі муніципалів розбируть сарай-гараж і після себе залишать купу сміття!
Відповісти
стаття 194 ККУ Умисне знищення або пошкодження чужого майна
Відповісти
Невже так повинен виглядати демонтаж торгівельних місць. Варвари, одноклітниночні особи. Кілька осіб вирішили про непродовження оренди, проте забули запитати містян, повинен бути референдум на місцевих виборах, адже скільки робочих місць залишаться поза бортом. Проте життя бумеранг й їхнє до них вернеться, я про в.о. владу.
Відповісти
Для чого референдум? Місце там реально засране, брудне. Тут тобі порошок контрафактний, тут тобі ковбаса невідомого походження, дешеве і небезпечне для здоров"я косметичне лайно, китайський мотлох (при тому, що є багато хороших товарів з Китаю), спреди, типу олія, ще якась муйня.. Між рядами - срач, запах перегару, недопалків, хімки і сцяків. Вибачте, є звичайно і хороші точки (але то одиниці і винятки).
Відповісти
Все потребує перемін!! На все свій час !!!не було б перемін ми б досі на конях іздили б а люди до цього відносяться скептично,якщо не помиляюсь оренда давно закінчилась,як малі діти непозабирали свій товар,чекають з моря погоди,думали,жарти !! ВР давно до цього готувалась,построіли інший ринок,) ось і мусять примусово зносити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні