У Луцьку підприємці перекрили вулицю: транспорт не пропускають. ФОТО, ВІДЕО

4
-3
У Луцьку підприємці перекрили вулицю: транспорт не пропускають. ФОТО, ВІДЕО
У Луцьку підприємці перекрили вулицю Богдана Хмельницького. Транспорт не пропускають.

Про це інформує власкор інтернет-видання "Волинь24".

Підприємці вимагають скликання позачергової сесії міськради. Станом на 12:00 секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт, перший заступник міського голови Григорій Недопад та заступник Костянтин Петрочук знаходяться у сесійній залі. Підприємці заблокували усі виходи з приміщення зали. Вимога єдина – скликати позачергову сесію міської ради, аби скасувати рішення про демонтаж Центрального ринку. Пустовіт пояснив, що депутати, знаючи, що нині відбувається в міськраді, не прийдуть на сесію.

Зазначимо, що сьогодні в 9:00 мало розпочатися засідання виконавчого комітету, втім через страйк підприємців ринку – жодного питання з порядку денного не розглянули.

Нагадаємо, вранці у середу, 5 лютого, перед засіданням виконавчого комітету підприємці прийшли під стіни Луцькради. Вони вимагали поспілкуватися з владою Луцька, аби почути пояснення щодо вчорашнього знесення їхніх контейнерів.

У сесійній залі Луцькради підприємці все ж змогли звернутися до посадовців. Люди обурені розгромом, який вночі 4 лютого влаштувати на Центральному ринку.

"Ви школи закрили, базари закрили! Та що там базари, ви ж людей нищите. Вам не соромно?! Бабусі стояли на колінах перед цими шмаркачами і просили не бити. І ви на це закриваєте очі?" – звернулися до представників міської влади підприємці.









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пора тих самозванців з луцького міськвиконкому виносити на боженка чи у брище
Відповісти
Звільніть дорогу. Не у вас базарників тільки проблеми. Такі правильні???, а іншим громадянам,які як бути від вашого страйку, теж страждати??????
Відповісти
Баби базарні.тільки вміють шо бухати,сваритися, страйкувати.
Відповісти
Таке враження, що підприємці на базарі, це усі жителі міста.. Думають ті спікулянти, як свої кармани набити тільки, таким як вони всеодно на добробут міста... Я мешканець, який прожив усе життя в Луцьку, підтримую рішення про демонтаж! А за бабусь, вони теж підприємці? Чи горе-підприємці просто дали в кишеню їм і сказали, яку грати роль...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні