Чоловік хотів прикурити: відомі подробиці вибуху у Луцьку. ВІДЕО

0
-1
Чоловік хотів прикурити: відомі подробиці вибуху у Луцьку. ВІДЕО
У Луцьку через витік газу із балона вибухнула підсобна будівля. Внаслідок вибуху постраждав господар. Наразі він у важкому стані в лікарні.

Про це йдеться у сюжеті "Суспільного Волині".

Нагадаємо, вибух газу у господарській споруді на вулиці Теремнівській, 63 трапився близько 12 години у вівторок, 4 лютого.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Під завалами було ще три газових балони, – рятувальники про вибух у Луцьку

Біля будинку, де усе сталося, працювали слідчі поліції та працівники газової служби.

Керівник аварійної служби «Волиньгазу» Валентин Киричук каже, що причину вибуху буде встановлювати поліція

"Ми не можемо напряму сказати, але об’єкт сам не газифікований. Нас викликали на вибух, ми завжди по взаємодії виїжджаємо на вибухи", – коментує Валентин Киричук.

Вибухнуло у підсобній будівлі. В цей момент там був чоловік Тетяни Смолярчук. Зі слів жінки, у хліві зберігали консервацію, інструменти й легкозаймисті речовини.

"Я зайшла до сусідки. Вона каже, такий вибух був, що аж шибки трусилися. Я навіть подумати не могла, що це в нас тут таке. Там були горючі всякі і бензин, і розчинники, цих три балони було. Я спочатку подумала, що це вони, бо вибух був сильний", – згадує дружина травмованого.

Жінка каже: в цей час її чоловік мав бути на роботі, тому не здогадувалась, що він - під уламками. Рятувальники, які приїхали на місце почули стогін, що лунав з-під завалів.

"Це вони прийшли, почули голос і відразу викликали швидку. Він сам вийшов. Вони допомогли, він збоку вже стояв. Він був випивший і такий зляканий. Я його питала, що таке – він каже, що я хотів прикурити", – додає Тетяна Смолярчук.

Травмованого 51-річного Віктора Смолярчука медики швидкої відвезли до приймального відділення міської клінічної лікарні. Керівник обласного опікового центру Роман Трач стан пацієнта називає важким.

"Термічний опік глибокий в ділянці обличчя і китиць. Зараз опіковий шок. Як підготуємо рани, тоді буде пересадка шкіри. Це через 5-6-7 днів. Він при свідомості, на даний момент надається йому допомога інфузійної терапії. Він знеболений і знаходиться в палаті", – зазначив лікар.

Речник поліції області Віктор Гомоль озвучив попередню причину вибуху: "Вибух стався внаслідок витоку газу із одного із балонів, котрі господар зберігав у підсобному приміщенні".

Детальніше у сюжеті:

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні